0 Läs mer >>
 
Äntligen kan vi dela våra vackraste stunder.
Äntligen kan vi föreviga våra värdefulla ögonblick.
Äntligen kan vi förklä våra fula nunor med somriga filter*.
Kära folk, vänner och närstående: vi har blivit med instagram!
@BBBBroadcast heter den, som man kanske kunde gissat om man tänkte tillräckligt länge.
Det var egentligen allt jag hade att säga idag. Ha det gott!    
                        
/Molly
*Här ville min mobil skriva: Äntligen kan vi förklä våra fula nunnor med somriga filtar.

Instagram!

0 Läs mer >>
 
 
Yeah that's right. I all ödmjukhet måste jag säga att vi var HELT MAGNIFIKT STRÅLANDE UNDERBART GRYMMA.
Eller alltså det gick bra.
Vi får inte glömma Bromangymnasiets "månadens värdegrundsord":
 
 
Så tillåt mig modifiera: det gick ju liksom okej alltså jo bra men jag menar inte så utan ja det, ja, det var ju BRA men alltså inte... "OMG!!! så himla BRA!!!" eller jo lite kanske men nån måtta ska vi väl ha det finns ju dom som är så sjukt mycket bättre men jag tycker ändå att vi hebbe hebbe hebbe.
 
Det var mäktigt att stå där med mick i hand på en utrullad röd matta (som förresten var helt livsfarlig, den lyckades vara halare än isen. HHC borde lätt dissa skridskorna och åka på varsin röd matta istället) iklädda HHCs bortatröjor, sjungandes ett inte särskilt anspråkslöst arr på Du gamla du fria. Tillsammans stod vi med de båda lagen på isen, vänd mot den ståtliga svenska fanan. Jag har nog aldrig känt mig så patriotisk förr. Då har jag ioförsig inte så väldigt många patriotiska stunder i min dagbok att jämföra med men ändå. 
 
Sen var det till att kuta ut så försiktigt och snabbt som möjligt med stagebox, mixer, mickar och sladdar innan det blev mörkt på isen. Det blev nämligen mörkt för att kunna lysa upp Hudikspelarna med spotlight. Det var väldigt fint alltsammas.
 
Högst upp på sidan ser vi en vacker bild på oss åtta som sjöng! Från vänster uppifrån: Lovisa Pettersson, Didrik Bodin, jag, Madeleine Olsson, Ronja Widehammar, Karin Regnander, Gabriel Hamlin och Julia Bergwaahl. Fotograf var trummis Lars Rolfhamre.
 
Ber om ursäkt för produktplaceringen till höger, den var helt oavsiktlig. 
 
                     ... eller?
 
 
Ikväll följer ännu mer arrning (DET BÄSTA JAG VET WOHOO SÄRSKILT NÄR DET ÄR LÄGGDAGS FÖR LÄNGE SEN WOHOO YEAH) inför showeeeeeeeeen BBB BROADCAST! Jag vet, jag vet, jag är tapper som ställer upp för min klass och denna eminenta show i en sådan sen timme. Eller alltså jag är väl okej. Jag duger. Mina psykedeliska arr duger väl. man är väl ödmjuk.
 
Så ni får ursäkta men jag har inte tid med er nu. I'm gonna hit the notprogram sen I'm gonna hit the pillow och sova min skönhetssömn inför ännu en dag, ett äventyr, en milstolpe i livet med min fantastiska klass ES11b och förberedelserna inför den fantastiska showen - you know it - BBB Broadcast. Erkänn att det är en fantastisk titel. BBB Broadcast! Man ska spotta lite på varje konsonant och liksom morra på vokalerna. Så ni vet.
 
Innan jag överger er så ska jag ge er tre vackra länkar att spara, vörda och besöka varje minut från och med nu. 
 
BBB Broadcast på Twitter 
Facebookevenemanget BBB Broadcast
BBB Broadcast på Tumblr
 
En instagram är på g också! Ha överseende med att alla våra sociala medier inte är uppdaterade... än. De skapades ändå idag, liksom. Just you wait!
 
Okej nu ska jag arra.
Hej så länge!
 
/Molly 
 

Mission "HOCKEY" acco...

2 Läs mer >>
Ikväll kör vi! Äntligen kan vi släppa temat och alla våra sociala medier. Är det bara jag eller börjar det bli dags att överhuvudtaget tagga ner på sociala medier, generellt liksom? Nä det är nog bara jag. Strunta i det där och följ oss på tumblr, instagram, facebook och allt du kan drömma om.
 
Ikväll ska åtta av oss i klassen stå på isen på Glysis och sjunga mitt fyrstämmiga (helcrazy) arrangemang på nationalsången. And when I say helcrazy it's no överdrift. Alla hockeyälskare kommer att hypnotiseras av höjda kvinter och tersbaser och falla in i en ackordfärgningsdvala under hela första halvlek innan de sömningt gnuggar slutackordet ur ögonen och undrar vad som just hände. Sen kommer de titta i sin högra (eller vänstra) hand och finna en biljett för två till nån typ konsert med typ några musiktreor på nån aula eller nåt och sen kommer Hudik vinna eller nåt. Skitbra blir det säkert i alla fall!
 
Tänk om jag halkar. Jag menar vi ska ju stå på isen. Med sladdar och grejer. Kan ju gå hur som helst det.
Men nu ska vi inte vara såna. 
 
Men håll tummarna för oss!
 
Fast justja, det kan ni ju inte göra för bloggen släpps inte förrän efter matchen.
 
Men sätt er och meditera er tillbaka i tiden några timmar, håll tummarna och meditera er sedan tillbaka! Ja!
Tack på förhand! Eller blir det efterhand? hehe.
 
Vi återkommer med uppdateringar!
 
HÖRSHEJ!
 
/Molly, klarinettist i ES11b
 
 
 
 

Premiärinlägg!